Beoordelingen van Papaya

79 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
79 beoordelingen
datum score
Antoine
Datum restaurantbezoek: 29/07/2020
Antoine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Topdiner, Beste waarde

Gutes Essen schöne Terrasse gute Bedienung...

Gutes Essen schöne Terrasse gute Bedienung

Andre
Datum restaurantbezoek: 23/07/2020
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Topdiner, Beste waarde

Papaya is simply the best Chinese/Thai restaura...

Papaya is simply the best Chinese/Thai restaurant in the area (cuisine, pricing, atmosphere). Have been an assiduous and satisfied customer since the very beginning.

Elaine
Datum restaurantbezoek: 12/07/2020
Elaine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy, Topdiner

As always delicious food and excellent service...

As always delicious food and excellent service Bravo

Mike
Datum restaurantbezoek: 12/07/2020
Mike beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy

Super Essen Super Bedienung...

Super Essen Super Bedienung

Pascal
Datum restaurantbezoek: 09/07/2020
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy

Very nice place, fancy decoration inside, big...

Very nice place, fancy decoration inside, big terrace, but most important: VERY delicious food. a negative point : sluggish service. waiting half an hour for a bottle of wine is extreme.

Marc
Datum restaurantbezoek: 22/06/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Business

Service and food are excellent...

Service and food are excellent

Wendy
Datum restaurantbezoek: 04/03/2020
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Beste waarde

Des plats délicieux pour un prix absolument...

Des plats délicieux pour un prix absolument correct, nous avons très bien mangé.

Alina
Datum restaurantbezoek: 06/02/2020
Alina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Topdiner

Vos plats sont tous fort bien présentés, aux...

Vos plats sont tous fort bien présentés, aux belles couleurs, aux goûts délicats et tellement délicieux ! La salle est reposante, et le personnel très accueillant.

Rafael
Datum restaurantbezoek: 08/01/2020
Rafael beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Beste waarde

La comida creo que no alcanza los niveles de...

La comida creo que no alcanza los niveles de calidad que me habían dicho que supuestamente tenía. Sobre todo en la comida japonesa y en el pato pekinés. Las xntidades

DI PINTO
Datum restaurantbezoek: 01/01/2020
DI PINTO beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy, Topdiner, Beste waarde

Très bon accueil cuisine eccellente plats très...

Très bon accueil cuisine eccellente plats très bien décore

datum score