Beoordelingen van Oggi&domani

89 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveren
9.0
89 beoordelingen
datum score
Francis
Datum restaurantbezoek: 22/06/2019
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Trendy

Très satisfait excellente table...

Très satisfait excellente table

Delphine
Datum restaurantbezoek: 17/06/2019
Delphine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy

Très beau cadre Personnels très sympathique,...

Très beau cadre Personnels très sympathique, bienveillant et chaleureux avec un doux accent italien...

Arnaud
Datum restaurantbezoek: 13/06/2019
Arnaud beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Topdiner

Les plats étaient délicieux et très bien présen...

Les plats étaient délicieux et très bien présentés , je le recommande vivement

Marion
Datum restaurantbezoek: 06/06/2019
Marion beveelt dit restaurant aan voor: Business, Trendy

Nous avons très bien mangé et le personnel...

Nous avons très bien mangé et le personnel est sympathique.

John
Datum restaurantbezoek: 28/05/2019
John beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business, Trendy, Topdiner, Beste waarde

Absolutely amazing! Service was excellent...

Absolutely amazing! Service was excellent and the food was wonderful. Our new favorite place to dine.

marzia
Datum restaurantbezoek: 28/05/2019

La pizza etait bonne mais le service a été...

La pizza etait bonne mais le service a été parfois impoli.

Alberto
Datum restaurantbezoek: 26/05/2019
Alberto beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Topdiner

Les repas......

Les repas...

placeholder
Renato
Datum restaurantbezoek: 24/05/2019
Renato beveelt dit restaurant aan voor: Business, Trendy

Toujours et toujours un grand plaisir d¿aller...

Toujours et toujours un grand plaisir d¿aller dans cet charmant endroit manger personnel adorable avec un grand Ezio le chef d¿orchestre

Christophe
Datum restaurantbezoek: 22/05/2019
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy

Très bien...

Très bien

John
Datum restaurantbezoek: 20/05/2019
John beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy, Topdiner

We went for Sunday lunch and being our first...

We went for Sunday lunch and being our first time, had no idea what we were in for. From the moment we walked in to the time we left, we felt welcomed and special. All the servers were smiling and friendly. Our seating was very comfortable and the atmosphere very light and airy. Watching the servers was like watching a cross between a well oiled machine and a broadway musical. They seemed to be constantly in motion but in a light and almost choreographed performance. And the food! What a delight to my tastebuds it was to dine there. We will definitely be back!

datum score